Google AdWords hirdetés pár kattintásból?

A Google új termékével, mely még csak az Egyesült Államokban érhető el valóban ennyire egyszerű. A termék neve: Google AdWords Express.

A Google fejlesztői a Google AdWords Express terméket a helyi vállalkozásoknak készítette. Az eszköz valóban annyira egyszerűen használható, hogy csak a havi költségkeretet kell beállítani, valamint a cégünkre jellemző adatokat felvinni, és minden mást az automata rendszer fog kezelni. De ez még semmi...

AdWords hirdetés weboldal nélkül? Hogyan? A Google AdWords Express akár erre is képes. A Google térképen történő vállalkozás regisztrálását követően akár ezt is használhatjuk landing page -ként, így aki nem szeretne pénzt fektetni weboldal készíttetésébe, annak ez a lehetőség is választható.

Sajnos Magyarországon még nem érhető el a szolgáltatás, kíváncsian várjuk a debütálását itthon.
  • Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2023.02.16.

    Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése

    Július 1-től megszűnik a bő tíz éve ismert Universal Analytics. A frissítés nem választható. Vajon több pluszt kapunk a keresőóriástól, vagy egy szükséges nyűg lesz az online marketingesek nyakán a frissítés? Nézzük meg hova jutott a webanalitika közel 20 év alatt!

  • A jövő az ajtóban várakozik: az MI és a marketing
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2023.02.14.

    A jövő az ajtóban várakozik: az MI és a marketing

    A mesterséges intelligencia története az 1950-es évekre nyúlik vissza, amikor Alan Turing megalkotta az "intelligencia" fogalmának matematikai definícióját. Ezt követően a számítógépes tudományban dolgozók és kutatók elkezdték kifejleszteni az első mesterséges intelligencia programokat.