Google Analytics oktatás

Analitikai programok használata nélkül a sötétben tapogatózunk. Szükségünk van látogatókkal kapcsolatos információkra, hogy optimalizálhassuk honlapunk felépítését, tartalmát, valamint PPC kampányainkat. Az, hogy milyen adatokat célszerű nézni az például a honlap tartalmától és a szolgáltatástól függ.

Szeretné megtudni, hogy milyen információkat érdemes Önnek mérni? Többet szeretne tudni a Google Analytics működéséről? Nagyobb rálátást szeretne kollegái, ügynöksége munkájára?

 

Válassza Ön is Google Analytics oktatásunkat!

Google Analytics oktatáson egy tapasztalt kollegánk bemutatja a Google Analytics rendszer működési elvét, szerkezetét, a cél beállítások fontosságát és minden olyan hasznos menüt, eszközt, mellyel hatékonyan mérheti honlapja, kampányai eredményeit.

Az Analytics oktatás keretében Ön határozhatja meg, hogy milyen információkra kíváncsi, így tanácsadónk az Ön igényeit szem előtt tartva építi fel oktatását.

Kinek ajánljunk Analytics oktatásunkat?

Az Analytics - minden más Google progamhoz hasonlóan - évről évre változik. Ezt a folyamatos változást nehéz nyomon követni. Az új Analytics rengeteg olyan eszközt tartalmaz, melyeket sikeresen használhat cége online tevékenységének mérésére.

Az Analytics oktatást ajánljuk mindazoknak, akik online megjelenésben gondolkodnak, legyenek kezdők vagy haladók.

Ajánljuk Önnek Google Analytics oktatásunkra ha Ön:

  • honlap tulajdonos
  • e kereskedő
  • marketing tanácsadó
  • cégvezető
  • vagy csak egyszerűen szeretné jobban megérteni, hogy mi történik weboldalán


Segítünk a kezdő Analytics felhasználóknak a felület megismerésében, a célok beállításában és az alap mutatók értelmezésében. A haladó felhasználóknak bemutatjuk az URL címkézést, a csatornabeállítást, a többcsatornás útvonal adta lehetőségeket vagy az ecommerce kód telepítés lépéseit.

Miért Minket válasszon Google Analytics oktatásra?

  • Egyedi Google Analytics oktatás az Ön igényeinek megfelelően
  • Több éves Analytics tapasztalattal rendelkező tanácsadók segítenek Önnek
  • Kezdő szinttől egészen a haladóig
  • És végezetül, mert minden keresőmarketing tanácsadónk rendelkezik a magaszintű Google Analytics vizsgával

Felkeltettük érdeklődését?

Kérje ajánlatunkat Google Analytics szaktanácsadáshoz vagy Google Analytics oktatáshoz!