Webhosting

A Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség termék palettája 2012. novemberétől új szolgáltatátással, villámgyors SSD webhostinggal bővült.

Az elmúlt időszakban egyre fontosabb szempont lett a weboldalak betöltődési ideje, melyet az is bizonyít, hogy a gyorsabb, és megfelelően keresőoptimalizált weboldalak a Google organikus keresőjében is előkelőbb pozícióban jelennek meg. Arról nem is beszélve, hogy a weboldalunkra érkezők felhasználók is szívesebben böngésznek egy villámgyors weboldalon, mint egy olyanon, ahol több másodperc is eltelik egy-egy aloldal betöltődése között.

 

Mit kínál Önnek a Villámgyors SSD Webhosting?

A lehető legkorszerűbb adattárolási technológiával, SSD meghajtókkal felszerelt NginX webkiszolgáló szervereket, ahol weboldala akár 10%-50% gyorsabban töltődik be, mint a hagyományos szervereken.

A webhosting során fontos szerepet játszik a biztonság, így Ügyfeleink adatainak megóvása érdekében egy különálló szerver park minden nap biztonsági mentést készít a weboldalakról, illetve a szerveren tárolt adatokról, így egy esetleges műszaki hiba esetén minden adat maradéktalanul visszaállítható. 30 napos pénzvisszafizetés SSD tárhelyre

Próbálja ki SSD tárhely szolgáltatásunkat kockázat nélkül! Ön most 30 napig díjmentesen tesztelheti meglévő weboldalát a villámgyors SSD szervereinken. Ha nem hozza meg a hozzá fűzött reményeket, akkor 30 nap elteltével mindenféle kötelezettség nélkül megszüntetheti a szerződést velünk és visszaadjuk az adott csomagra befizetett teljes összeget!

 

Hogyan működik az SSD?

Az SSD (magyarul szilárdtest-meghajtónak is nevezik) egy mozgó alkatrészt nem tartalmazó háttértár, amely a hagyományos merevlemezeket válthatja fel. Olyan memória alapú eszköz, amely az eddigi (akár szerverekben is használt) merevlemezeknél 4–10-szer nagyobb sebességre képes.

Ez óriási előnyt jelenthet a weboldalak esetében, figyelembe véve, hogy egy átlagos internetező nem vár két-három másodpercnél többet egy lap letöltődésére, valamint a Google is hátrébb sorolja a lassú, nehezen betöltődő oldalakat.

Nagyon gyakori, hogy egy weblap sok kisebb fájlt hív meg, például képek vagy akár scriptek, stíluslapok formájában. Ilyen esetben olykor indokolatlanul lassúnak tűnhet a letöltődés, mivel a merevlemez írási-olvasási sebessége korlátozott. Hiába kerüljük tehát a nagy méretű képfájlokat például a webáruházunkban, ha közben sok apróbb állományt töltünk le, mivel a merevlemez ekkor is elérheti teljesítőképessége határát.

Az SSD tárhely esetében ilyen problémától sem kell tartani, hiszen az akár tízszeres sebesség miatt észrevehetetlen lesz, hogy egy-két vagy akár több tucat apróbb fájl letöltése szükség a honlap megjelenítéséhez.

Nagyobb biztonság

Mivel az SSD egy memória alapú, mozgó alkatrészeket nem tartalmazó eszköz, ezért jóval kevésbé is sérülékeny. Nem vákuum vagy elektronsugár segítségével működik, hanem elektromágnesességet és ehhez kapcsolható kvantummechanikai jelenségeket használ. Mivel kevésbé sérülékeny, ezért sokkal biztonságosabb is, mint a korábbi merevlemezek, melyek meghibásodása a weblap elérhetetlenségét vagy akár az adatbázis sérülését, így helyrehozhatatlan károkat okozhattak.

Ráadásul mi még ezt biztonságot is növeljük redundáns adattárolással és rendszeres biztonsági adatmentések készítésével. Mivel az SSD-k ára magasabb a hagyományos merevlemezeknél, sokan a vállalati környezetben inkább kerülik a használatát.

Nálunk viszont korrekt áron bérelhet SSD alapú tárhelyet, így úgy élvezheti az előnyeit, hogy nem kell megvásárolnia az eszközt. Mind sebességben, mind megbízhatóságban jobb minőséget képviselnek az SSD tárhelyek, így szinte biztosra vehető, hogy az elkövetkező években szinte valamennyi területen áttérnek majd a használatára. Előzze meg a tömegeket, és szolgáltassa weblapját a legmodernebb tárhelyekről!