Szolgáltatások

A Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség az alábbi feladatok ellátásában nyújt Önnek, vagy az Ön cégének segítséget:

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálásra úgy kell tekinteni, mint egy kezdeti befektetésre, mellyel ingyenesen tudunk a keresőkből a weboldalunkra irányítani potenciális ügyfeleket. Mivel a keresőoptimalizálás eredménye csak később -hetek, akár hónapok múlva- jelentkezik, így célszerű olyan kulcsszavakat kiválasztani, melyek valóban nagy mennyiségű potenciális ügyfelet hoznak majd a weboldalra.

Természetesen tanácsadóink segítenek Önnek a legmegfelelőbb kulcsszavak kiválasztásában, a helyes tartalom megírásában, illetve a megfelelő oldal kialakításában is.

Ha Ön nem rendelkezik saját fejlesztővel, akkor tanácsadóink, és a weboldal fejlesztőink együttműködésével kialakítjuk, és elkészítjük keresőbarát weboldalát, mely a most érvényben lévő webes irányelveknek maximálisan megfelel, és igény esetén bármikor tovább fejleszthető anélkül, hogy Önnek egy teljesen új weboldal motort kellene vásárolnia.

Keresőmarketing

Ha gyors eredményt szeretne elérni, vagy nagyon rövid idő alatt szeretne egy terméket bevezetni, értékesíteni, akkor Önnek a PPC hirdetéseket ajánljuk!

Jelenleg a világon egyre nagyobb teret hódít a kattintás alapon fizetett hirdetések, melyet PPC hirdetéseknek is neveznek. A legismertebb ilyen rendszerek ma Magyarországon a Google Ads, az Etarget, illetve a Facebook. A Vírus Média keresőmarketing Ügynökség Google által minősített tanácsadói magas színvonalon, és a legjobb megtérülést figyelembe véve készítik el PPC kampányait. A kampányok felállítását követően havi szolgáltatási díj keretein belül optimalizáljuk futó kampányait, vagy módosítjuk azt az Ügyfél igényeknek megfelelően.

Facebook hirdetés

Nem is gondolnánk, hogy több mint 1,4 milliárd ember használja jelenleg a Facebook-ot világszerte és több mint 900 millióan látogatják meg minden nap. Ebből adódóan nem csak a Facebook, de a Facebook-on történő hirdetés is egy egyedülálló lehetőséget biztosít az online marketingesek számára, mellyel növelhető cége forgalma. Ahhoz, hogy a hirdetések ne csak pénz költsenek, hanem érdemben eredményt is hozzanak szükséges a tematikus és hatékony felépítés, valamint folyamatos utánállítás, optimalizálás, melyben ügynökségünk nagy segítségére lehet. 

Webanalitika

Amikor elkészül egy weboldal kíváncsiak vagyunk arra, hogy vajon hanyan látogatják azt, milyen oldalakról érkeznek a látogatóink, és mennyi időt, mivel töltenek el a weboldalon. A legjobb eszköz ennek a tevékenységnek a mérésére a Google Analytics, melyet professzionális célokra is tudunk használni, hogyha megfelelően állítjuk be. Cégünk minősített tanácsadói magas színvonalú Google Ananylics fiók beállításokkal segítik ügyfeleit a megfelelő információk kinyerésére. Az analitikai fiókokat minden esetben egyéni elképzelések alapján készítjük el!

Linképítés

A linképítés elengedhetetlen kelléke a weboldal népszerűsítésnek, épp ezért a legnagyobb keresők is magas prioritást adnak a linkkapcsolatoknak. Mivel az egyik legfontosabb befolyásoló tényező a weboldalak keresőkben való pozíciójának a linképítés, így a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökségnél a linképítésre külön specialistát alkalmazunk, aki igény szerint akár magyar, akár nemzetközi linkek építésében jártas, így weboldala csak olyan helyekre kerül kiajánlásra, ami biztosan pozitív hatással lesz weboldala keresőben való pozíciójára.

Weboldal készítés

Nagyon nehéz ma Magyarországon valóban profi, és minőségi munkát kínáló weboldal fejlesztőt találni, olyat pedig aki eleve olyan munkát ad ki a kezéből, ami a keresőoptimalizálási szempontoknak is 100%-osan megfelel, szinte lehetetlen. A helyes weboldal felépítés, a minimális forráskód alkalmazása, a "W3C valid" szabvány alkalmazása elengedhetetlen egy valóban professzionális weboldal készítésénél.

A Vírus Média Keresőmarketing Ügynökségnél lévő webfejlesztők a keresőmarketing tanácsadókkal együttműködve készítik el az Ön weboldalát, így biztos lehet benne, hogy a weboldala meg fog felelni az összes érvényben lévő szabványnak, szabálynak.

Grafikai tervezés

Egy weboldalnak, nem csak keresőoptimalizálóra, vagy webfejlesztőre van szüksége, hanem grafikusra is, aki igényes, keresőbarát designba öltözteti a weboldalt. Mivel a weboldalunk mutatja meg a látogatónak cégünk arculatát, így érdemes nagy figyelmet fordítani a design kialakítására. Egy egyedi motívum, egy egyedi logó teljesen más összképet ad egy weboldalnak. Ha a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökséggel készítetti el weboldal grafikáját, biztos lehet benne, hogy az nem csak tetszetős, de a keresők számára is értelmezhető módon lesz felépítve.

Vásárolható rajongók - Facebook like vásárlás

A Facebook rajongóknak nagy szerepe van egy vállalkozás életében, hisz ha aktív kommunikációt folytatunk a közösségi oldalon szerzet rajongóinkkal, akkor könnyen potenciális ügyfelet tudunk belőlük formálni, mely Önnek nem kerül plusz költségbe. Ügynökségünk a facebook like vásárlás szolgáltatás keretein belül vállalja, hogy az Ön által meghatározott demográfiai adatok alapján rajongókat irányít az Ön oldalára, melyért Ön kizárólag akkor fizet, hogyha az előre kitűzött rajongó számot elérjük!

Vásárolható követők - Instagram követő vásárlás

Az Instagram egyre népszerűbbé válik a mobil felhasználók körében és nem csak a fiatalok, az idősebb generáció is szívesen használja és osztja meg képeit. Presztízsből, vagy a márka ismertségének növelése céljából lehetősége van ügynökségünknél valódi instragram követőket vásárolni.

Látogatottság növelés

Egy új oldal, vagy új szolgáltatás bevezetésének a legjobb módja, hogyha egy előre meghatározott célközönségnek, (például életkor, lakhely, nem, stb.) vagy direktben kiküldjük eDM formájában weboldalunkat, vagy kizárólag ennek a csélcoportnak jelenítjük meg cégünk bannereit. A hatásfoka ezeknek a direktbe célzott reklámokban rendkívül magas, hisz közel 3 millió fős adatbázis áll jelenleg rendelkezésre.

Tartalomírás

A professzionális tartalom elengedhetetlen a weboldalra, hisz nem csak a látogató meggyőzésére szolgál a jól megszerkesztett tartalom, hanem a Google keresője is előszeretettel jutalmazza jobb pozícióval azokat az oldalakat, ahol a keresőoptimalizáláson, és a linképítsen túl jó minőségű tartalom is szerepel. Ügynökségünknél lehetőség van magyar, német, angol, román, és orosz nyelvű tartalom megrendelésére is, melyet a Megrendelő által megadott szempontok alapján rövid határidővel elkészítünk.

Oktatás

A Vírus Média Keresőmarketing ügynökség Google minősített tanácsadói az alábbi oktatásokat vállalja cégek számára:
  • Weboldal keresőoptimalizálása
  • PPC hirdetések létrehozása, optimalizálása
  • Webanalitika