Weboldal készítés

A weboldalra úgy kell tekinteni, mint egy kirakatra, ami éjjel nappal nyitva tart, és a vásárlók, felhasználók bármikor megnézhetik, illetve információhoz juthatnak úgy, hogy valójában Ön, vagy az alkalmazottja nincsen ott személyesen. Ma már lehetőségünk van akár néhány kattintásból létrehozni egy weboldalt a különböző ingyenes portálokon, de ha egy kicsit komolyabbra vágyunk, akkor bizony weboldal fejlesztőre lesz szükségünk.

Ma a magyar piacon szinte lehetetlen megbízható, és szakképzett weboldal programozót találni, aki a lassan már heti szinten változó webes újításoknak megfelelően tudja elkészíteni a weboldalának forráskódját. A Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség, nem csak az online hirdetések szakterületén van otthon, hanem a teljes weboldal felépítésében, üzemeltetésében is nagy tapasztalattal bír.

A mai webes és keresőoptimalizálási szabványoknak megfelelően, saját fejlesztésű weboldal motorunk van, mely a minimális forráskód használatával és a W3C validitás megtartása mellett nyújt professzionális szolgáltatásokat, melyet Ön akár kényelmesen, mindenféle előképzettség nélkül tud kezelni.

 

Miért bízná ránk weboldal fejlesztését?

  • Mert a fejlesztések során a Google által minősített szaktanácsadók folyamatosan jelen vannak, így biztos lehet benne, hogy weboldala programozása valóban keresőbarát, és a szabványoknak megfelelően lesz elkészítve
  • Mert az elkészült weboldal adminisztrációs felületének kezelése annyira egyszerű, mintha Ön egy szövegszerkesztőben dolgozna
  • Mert az átadást követően kollégánk 1 órás betanítást ad az egyszerűen kezelhető adminisztrációs felülethez
  • Mert a legkorszerűbb védelemmel látjuk el az általunk készített weboldalakt
  • Mert hiba esetén 24 órán belül díjmentesen javítjuk weboldalát
  • Mert igény esetén napi szintű biztonsági másolatot készítünk weboldaláról, illetve az adatbázisáról