Grafikai tervezés

Amikor weboldalunk grafikai kivitelezéséről van szó, nem elég csak pusztán a megjelenésére gondolni. Amellett, hogy minél színesebb és látványosabb grafikát várnak a megrendelők, egy szakmailag megalapozott weboldal grafikájának mondandója is van.

A különböző formáknak, a különböző színeknek, az alkalmazott képeknek, mind összhangban kell lenniük azzal, amiről a weblap szól. Ha pszichológiailag szeretnénk megközelíteni a weboldal grafikai tervezését, akkor azt mondanánk, hogy minden egyes elem hatással van tudatalattinkra. A kerekded formák minden ember számára könnyen befogadhatóak, míg a szögletesek a nehézkes, sarkos megoldások szimbólumai. Igaz, ez csak egy kiragadott példa volt a több ezerből, de jelentőséggel bír.

Webdesigner kollégánk maximálisan tisztában van az alkalmazott elemek jelentéshordozó képességével, a színrendszerekkel, a képekkel kommunikált tartalmak hatásaival, és tudatosan alkalmazza ezeket. Így a végeredmény nem egy ingyenesen letölthető webdesign, hanem szakmailag megalapozott, komoly cég komoly egyedi weboldal grafikája.

Ezen túlmenőleg a grafikai tervezésnél is fontos szerepet játszik a keresőbarát kialakítás, melyre minősített tanácsadóink komoly hangsúlyt fektetnek. Ma már a reszponzív webdesign nem lehetőség, hanem elvárás, hisz a Google keresője a mobilbarát oldalakat a tapasztalatunk alapján előrébb sorolja.

Néhány érv a sok közül, hogy miért válassza a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökséget ha grafikai tervezésre van szükség:

  • Mert a grafikai tervezés megkezdése előtt webdesignerünk személyes konzultáció keretein belül méri fel azt, hogy cégének valóban milyen webdesign -ra van szüksége.
  • Amikor elkészült az első látványterv, akkor a megrendelő díjmentesen kérhet módosításokat a design egyes elemeire.
  • Igény esetén egyedi logótervezést, arculattervezés, és bannereket is készítünk weboldalára
  • Webdesigner kollégánk folyamatosan részt vesz a különböző keresőoptimalizálóknak szóló tréningeken, hogy az ott hallottakat átültethesse a weboldal grafikára is, így weboldala mindig az aktuális trendeknek megfelelően keresőbarát, és a robotok számára könnyen feltérképezhető lesz


Grafikai munkák, melyeket nyugodt szívvel ránk bízhat:

  • Banner készítés (Google Ads bannerek, Facebook bannerek, stb)
  • Arculattervezés
  • Logó tervezés
  • Névjegykártya design készítés
  • Szórólap készítés

Természetesen az itt felsorolt szolgáltatásokon kívül egyedi elképzelések megvalósításában is számíthat kollégáink szaktudására.