Látogatószám növelés

Gyakran vannak bajban azok az új cégek, akik még csak mostanában indítanak weboldalt, webáruházat vagy hírportált, hiszen az első hetekben még nem nagyon jönnek a látogatók az oldalra.

Erre az elmúlt évek alatt sikeresen fejlesztettünk ki egy úgynevezett látogatószám növelési szolgáltatást, melynek keretein belül lehetőségünk van igen hamar többszörösére növelni az oldalra érkező felhasználók számát.

Ezt már több tucat ügyfelünk használta ki, s minden esetben eredményesen tudtunk megfelelő mennyiségű felhasználót irányítani az adott webes felületekre.

Miért olyan sikeres a látogatószám növelési szolgáltatásunk?

Gyakorlatilag bármennyi felhasználót tudunk előre meghatározott érdeklődési kör és területi elhelyezkedés alapján az adott oldalra irányítani. Az eddigi évek alatt megszerzett tapasztalatainknak, illetve a rengeteg tesztelésnek köszönhetően mára egy olyan sikeres rendszert tudtunk kidolgozni, melyről bátran állíthatjuk, hogy ezzel szinte minden webes felületre tudunk releváns aktív felhasználókat irányítani.

Ezt főképp úgy tudjuk megtenni, hogy az adott országok, illetve a kiemelt témák alapján egy olyan rendszert dolgozunk ki, ahol a felhasználók akarva-akaratlanul is rábukkannak a felhasználókra váró webes felületre.

Miért fontos a látogatószám növelés?

Egy online üzlet nem tud meglenni megfelelő mennyiségű rendszeres látogató nélkül, hiszen ők jelentik az oldal számára a megélhetést.

A felhasználók látják a reklámokat, az együttműködő partnereket, az egyes cégek közötti megegyezéseken alapuló kedvezményes szolgáltatásokat, termékeket, híreket és a kiemelt témákat, melyek fontosak ahhoz, hogy a webes felület optimálisan és nyereségesen tudjon üzemelni.

Milyen előnyökkel jár Önnek, ha tőlünk vásárol látogatókat weboldalára?

  • tervezhető fix költségek, a CT ára nem változik a kampány időszak alatt
  • bármikor indítható, nem kell rá napokat, vagy heteket várni
  • érdeklődési kör, illetve terület szerint is célozható, mely nem jelent Önnek plusz költséget
  • nincsenek olyan előre meghatározott kényes témák, mint például egy Facebook-, vagy Google Ads hirdetés esetén
 

Miért válassza a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség látogatószám növelési szolgáltatását?

Cégünk közel egy évtizede foglalkozik itthoni és nemzetközi cégek online felületeinek reklámozásával illetve informatikai fejlesztésével, így egyaránt használjuk egy kampány kialakítása során a marketing, illetve a fejlesztői tapasztalatainkat is, hogy professzionálisan oldjuk meg az elénk tárt feladatokat.

A legtöbb kis marketinges csapattal szemben nekünk mindig is megvolt a szakmai előnyünk, hiszen a legtöbb online marketinges cég az offline világból érkezett hiányos informatikai tudással, mely miatt nem is tudnak olyan kiváló eredményeket elérni.

Így ez a kettős hozzáállás segített minket az elmúlt években ahhoz, hogy mára egy sikeresen és nyereségesen működő, stabil online marketing ügynökség lettünk Magyarországon.

Kérjen ajánlatot még ma mindenféle kötelezettség nélkül weboldala látogatószámának növelésére akár 25 Ft+ÁFA/CT áron!