50 000 Ft ajándék Google Adwords költés

Most igazán megéri Google Adwords kampány készítésre, valamint kampány kezelésre szerződni a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökséggel, mert azon Ügyfelek, akik 2013. április 30-ig szerződést kötnek ügynökségünkkel, és 30 napos időintervallum alatt legalább 50 000 Ft saját költést használnak fel, +50 000 Ft-os bónusz költést ajándékba adunk!

Amennyiben bővebb információra van szüksége a Google Adwords szolgáltatásról, látogassa meg Google Adwords hirdetéssel foglalkozó aloldalunkat, melyen minden fontos információt megkap a hirdetési rendszer működéséről. 
 
 • Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2023.02.16.

  Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése

  Július 1-től megszűnik a bő tíz éve ismert Universal Analytics. A frissítés nem választható. Vajon több pluszt kapunk a keresőóriástól, vagy egy szükséges nyűg lesz az online marketingesek nyakán a frissítés? Nézzük meg hova jutott a webanalitika közel 20 év alatt!

 • A jövő az ajtóban várakozik: az MI és a marketing
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2023.02.14.

  A jövő az ajtóban várakozik: az MI és a marketing

  A mesterséges intelligencia története az 1950-es évekre nyúlik vissza, amikor Alan Turing megalkotta az "intelligencia" fogalmának matematikai definícióját. Ezt követően a számítógépes tudományban dolgozók és kutatók elkezdték kifejleszteni az első mesterséges intelligencia programokat.