50 000 Ft ajándék Google Adwords költés

Most igazán megéri Google Adwords kampány készítésre, valamint kampány kezelésre szerződni a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökséggel, mert azon Ügyfelek, akik 2013. április 30-ig szerződést kötnek ügynökségünkkel, és 30 napos időintervallum alatt legalább 50 000 Ft saját költést használnak fel, +50 000 Ft-os bónusz költést ajándékba adunk!

Amennyiben bővebb információra van szüksége a Google Adwords szolgáltatásról, látogassa meg Google Adwords hirdetéssel foglalkozó aloldalunkat, melyen minden fontos információt megkap a hirdetési rendszer működéséről. 
 
 • Néhány olyan Google Ads változás, amely hozzáértést igényel
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2021.11.03.

  Néhány olyan Google Ads változás, amely hozzáértést igényel

  Olyan tempóban változnak a PPC felületek, leginkább a Google Ads, hogy szinte már képtelenség nyomon követni, adaptálni, és az szerint elkészíteni a hirdetéseinket, ha nincs mellettünk megfelelő szakember.

 • 2022 kiemelt keresőmarketing trendjei
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2021.10.26.

  2022 kiemelt keresőmarketing trendjei

  Ahogyan a keresőoptimalizálásban, úgy a keresőmarketing területén is megjelentek azok a trendek, amelyeket 2022-ben sem szabad figyelmen kívül hagyni. Ezek egymásra épülő folyamatok, míg a keresőoptimalizálás és a linképítés az organikus helyezésekért felelős, addig a keresőmarketing egy összetett folyamatot jelöl.