A Google Adwords működése

A 21. században azt gondoljuk, hogy az egyik leghatékonyabb hirdetési mód, hogyha a legnépszerűbb keresőben - Google - jelen vagyunk.
De joggal merülhet fel a kérdés azokban a vállalkozókban, aki még nem használták, vagy nem ismerik ezt az eszközt, hogy hogyan működik, mennyibe kerül, hogyan lehet elindítani, stb?

Az Adwords működését jól szemlélteti az alábbi ábra: 

A keresőbe a leendő ügyfelei rákeresnek az Ön szolgáltatására, pl: mosógépszerelő. Ezt követően a találati lista legtetején megjelenik az Ön hirdetése, melyért kizárólag akkor kell fizetnie, hogyha a felhasználó rákattint arra. Ennek a díja változó, de elmondható, hogy átlagosan 30-60 Ft között szokott lenni. Így például egy havi 100 000 Ft-os Google Adwords költésből átlagosan 1600-3300 új látogatót tudunk bevonzani weboldalára havi szinten.  

Miután rákattintott az Ön hirdetésére beérkezik weboldalára, ahol már kizárólag Önön múlik, hogy a weboldalának tartalma, a szolgáltatás minősége eladja e szolgáltatását, termékét. 

Hogy mit várhat Ön a Google Adwords-től?

Tervezhető marketing költségek mellett tud profi adwords szakértő segítségével több vásárlót, és több eladást, megrendelést generálni úgy, hogy Önnek semmi teendője nincsen azon kívül, hogy fogadja új ügyfeleinek telefonhívását.

A szolgáltatás a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökséggel gyorsan telepíthető (akár 1-2 napon belül) és szakértő segítséget kap a kampány kezelésében, valamint a hirdetések futtatásából érkező adatok elemzésében, értelmezésében. 

Ha szeretne hatákonyan hirdetni online, keressen meg bennünket bizalommal!
 
  • 5+1 SEO trend, ami dominálni fog 2022-ben
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2021.10.22.

    5+1 SEO trend, ami dominálni fog 2022-ben

    Tisztában vagyunk vele, hogy akárcsak az időjárás jelentésben, a keresőoptimalizálásban sem lehet kőbe vésett előrejelzéseket lobogtatni. A 2021-es évben szinte végig domináltak azok az indexelési problémák, amelyeket mai napig nem sikerült a Google-nak fixálni, ami szinte naponta téma akár a hazai, akár a nemzetközi SEO fórumokon.