A kiváló online marketing ügynökség ismérve

A keresőoptimalizálás területén számos céget találhatunk, azonban nem mindegyik felel meg az igényeknek. A munka elvégzése folyamán tapasztalt ködösítések, illegális módszerekkel megszerzett eredmények sokat árthatnak, azonban nemcsak anyagilag. Az illegális módszerekkel javított oldalak tiltó listára kerülnek, így az oldal szünetelése a cég fennállását is veszélybe sodorhatja.

A megfelelő marketing ügynökség megtalálása érdekében érdemes feltenni néhány kérdést a szakemberekhez, mint például: Hányan végzik a keresőoptimalizálást? Mióta tevékenykednek ezen a területen? A feladatokat más ügynökség, vagy saját szakemberek végzik? Kereshető-e közvetlenül az adott szakember? Ellenőrizhetők a referenciák? Csak tanácsadással, vagy a tevékenység végzésével is foglalkozik a cég?

Ha az online marketing ügynökség felér a hírnevével, akkor ezekre a kérdésekre könnyedén választ adnak majd. Az ilyen kérdéseknek köszönhetően a marketing ügynökség bizonyíthatja hozzáértését és szakértelmének versenyképességet. Az online marketing ügynökség szakemberei örülnek a hozzáértő, érdeklődő ügyfeleknek.

A feltett kérdésekre a megfelelő válasz: tapasztalt, saját keresőoptimalizáló szakemberekkel dolgozó, nagy létszámú ügynökség, aminek szakembereit bármikor elérhetik az ügyfelek. A black hat módszereket használó marketing ügynökségek kiszűrésére megoldást jelenthetnek további kérdések is, például: mikor esedékes a fizetés, illetve mikor lesz látható a kulcsszavak előre kerülése?

Ha előre fizetést kér, illetve a kulcsszavak garantált előrekerülését ígéri az ügynökség, akkor érdemes óvatosnak lenni. Jó válasz például, ha az eredmények fényében történik a fizetés, illetve ha azok megtartását is szolgálja a fizetési konstrukció.

Ha az ügynökség nem bocsátkozik jósolgatásba a kulcsszavak előrekerülését illetően, akkor biztosan egy tapasztalt ügynökséggel találkoztunk. Minden jósolgatás felelőtlenségre és a szakmai tapasztalat hiányára utal, ugyanis a Google algoritmus rangsorolása több tényezőtől is függ, amit nem lehet kiszámítani.

Válasszon körültekintően ügynökséget! Válassza Vírus Média Keresőmarketing Ügynökséget!
 • A hangalapú keresés szerepe a keresőmarketing kampányokban
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2019.02.15.

  A hangalapú keresés szerepe a keresőmarketing kampányokban

  Magyarországon a technológiai eszközök ára még mindig igen drága az itthoni fizetésekhez képest, viszont nem feltétlenül kell otthoni intelligens személyi asszisztenst vásárolni ahhoz, hogy hangalapú keresési módszerrel tudjunk szörfözni az interneten.

 • 6 érv az online marketing ügynökségek mellett - 2. rész
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2019.02.12.

  6 érv az online marketing ügynökségek mellett - 2. rész

  Előző blog bejegyzésünkben szó esett arról, hogy mennyire fontosak a beérkező adatok, illetve arról is, hogy hogyan segítheti egy online marketing ügynökség a kisebb cégeket, illetve a helyi vállalatokat.