A kiváló online marketing ügynökség ismérve

A keresőoptimalizálás területén számos céget találhatunk, azonban nem mindegyik felel meg az igényeknek. A munka elvégzése folyamán tapasztalt ködösítések, illegális módszerekkel megszerzett eredmények sokat árthatnak, azonban nemcsak anyagilag. Az illegális módszerekkel javított oldalak tiltó listára kerülnek, így az oldal szünetelése a cég fennállását is veszélybe sodorhatja.

A megfelelő marketing ügynökség megtalálása érdekében érdemes feltenni néhány kérdést a szakemberekhez, mint például: Hányan végzik a keresőoptimalizálást? Mióta tevékenykednek ezen a területen? A feladatokat más ügynökség, vagy saját szakemberek végzik? Kereshető-e közvetlenül az adott szakember? Ellenőrizhetők a referenciák? Csak tanácsadással, vagy a tevékenység végzésével is foglalkozik a cég?

Ha az online marketing ügynökség felér a hírnevével, akkor ezekre a kérdésekre könnyedén választ adnak majd. Az ilyen kérdéseknek köszönhetően a marketing ügynökség bizonyíthatja hozzáértését és szakértelmének versenyképességet. Az online marketing ügynökség szakemberei örülnek a hozzáértő, érdeklődő ügyfeleknek.

A feltett kérdésekre a megfelelő válasz: tapasztalt, saját keresőoptimalizáló szakemberekkel dolgozó, nagy létszámú ügynökség, aminek szakembereit bármikor elérhetik az ügyfelek. A black hat módszereket használó marketing ügynökségek kiszűrésére megoldást jelenthetnek további kérdések is, például: mikor esedékes a fizetés, illetve mikor lesz látható a kulcsszavak előre kerülése?

Ha előre fizetést kér, illetve a kulcsszavak garantált előrekerülését ígéri az ügynökség, akkor érdemes óvatosnak lenni. Jó válasz például, ha az eredmények fényében történik a fizetés, illetve ha azok megtartását is szolgálja a fizetési konstrukció.

Ha az ügynökség nem bocsátkozik jósolgatásba a kulcsszavak előrekerülését illetően, akkor biztosan egy tapasztalt ügynökséggel találkoztunk. Minden jósolgatás felelőtlenségre és a szakmai tapasztalat hiányára utal, ugyanis a Google algoritmus rangsorolása több tényezőtől is függ, amit nem lehet kiszámítani.

Válasszon körültekintően ügynökséget! Válassza Vírus Média Keresőmarketing Ügynökséget!
 • Linképítésre kész tartalom - 3. rész
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2019.05.17.

  Linképítésre kész tartalom - 3. rész

  Előző bejegyzésünkben részleteztük, hogy miért van fontos szerepe a linképítés során használt tartalmakban a felsorolásoknak, a toplistáknak, a szöveg tagoltságának, illetve azt is megvizsgáltuk, hogy miért annyira sikeresek a kutatásokkal igazolt eredményeken alapuló cikkek, valamint a személyes beszámolók és tapasztalatok.

 • Linképítésre kész tartalom - 2. rész
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2019.05.15.

  Linképítésre kész tartalom - 2. rész

  Cikksorozatunk első részében bemutattuk, hogy miért fontos a linképítés során a megbízhatóság és minőség, a backlinkek pozíciója, szövegezése és környezete, illetve azt is részleteztük, hogy miért annyira sikeresek 2019-ben az infográf tartalmak. Ebben a bejegyzésünkben megnézzük, hogy miért fontos, hogy az adott tartalom szövege szépen megszerkesztett, tördelt formában legyen.