Google +1 a vizuális hirdetésekre is

A néhány hónappal ezelőtt bevezetett Google +1 funkciót a Google elmondása alapján több millió felhasználó helyezett el saját weboldalán, és most már nem csak a weboldalakon, hanem a Google tartalmi hálózatában is a hirdetéseink mellett megjelenhet ez a funkció.

Az új funkciónak köszönhetően most már a Google tartalmi hirdetései is +1 ezhetőek, ezzel lehetőség nyílik barátaink, ismerőseink számára a számunkra hasznos weboldalak megosztására.

A Google azt is hozzá tette, hogy "Egy vizuális hirdetés sokkal erőteljesebbé válik abban az esetben, ha a felhasználók láthatják, hogy mely ismerőseik és barátaik fejezték ki tetszésüket aktívan az adott oldallal kapcsolatban."

Kíváncsian várjuk, hogy a tartalmi hálózat hirdetéseire leadott +1 milyen hatással lesz a hirdetőkre. Esetleg olcsóbbá válik egy kattintás?
  • Mit jelent a Core Web Vitals?
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2024.07.08.

    Mit jelent a Core Web Vitals?

    A digitális világban a weboldalak teljesítménye és felhasználói élménye kulcsfontosságú tényezőkké váltak. A Google ennek jegyében vezette be a Core Web Vitals mérőszámokat, amelyek segítenek a weboldalak teljesítményének értékelésében.

  • Kulcsszókutatás és PPC kampányok
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2024.07.02.

    Kulcsszókutatás és PPC kampányok

    A digitális marketing világában a kulcsszókutatás és a PPC (Pay-Per-Click) kampányok két elengedhetetlen összetevő. Mindkét eszköz kulcsszerepet játszik abban, hogy a megfelelő üzenet a megfelelő közönséghez jusson el.