Google Adsense és a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség

2012 szeptemberétől a Vírus Média keresőmarketing Ügynökség kibővítette szolgáltatási palettáját a Google saját hirdetéskiszolgáló rendszerének professzionális kezelésével, a Google Adsense-el.

A Google Adsense a Google saját hirdetés kiszolgáló eszköze, melyekhez weboldal tulajdonosok csatlakozhatnak azzal a céllal, hogy a Google hirdetési rendszeréből származó reklámokat megjelenítsék. A program keretén belül a Google a weboldalunkon megjelenített reklámokra leadott kattintásokból befolyt összeg X%-át visszautalja a weboldal tulajdonosnak, így rendkívül jó passzív jövedelemre tehetünk szert a rendszerhez való csatlakozásunkkal.

Milyen előnyökre tehet szert, hogyha rajtunk keresztül használja a Google Adsense hirdetéskiszolgáló rendszerét?

Egy Google Adsense fiók telepítése nem egy bonyolult feladat, azonban a helyes beállítása és a minőségi irányelvek folyamatos betartása annál inkább.

Ügynökségünk dedikált tanácsadóval rendelkezik a dublini Google központban, így az Adsense hirdetéskiszolgáló rendszerben bekövetkező tiltásokat, felfüggesztéseket viszonylag rövid időn belül tudjuk orvosolni. Nagy forgalmú weboldal/weboldalak esetében különösen fontos, hogy a hirdetések megjelenítése zökkenő mentesen történjen, hisz néhány óra kimaradás is komoly veszteséget jelent a weboldal tulajdonosának.

Ha nincsen még Google Adsense fiókja: Segítünk! Keressen pénzt weboldalával!

Egy Google Adsense fiók helyes telepítése, hogy azzal a későbbiekben se legyen Önnek gondja időigényes feladat, melyhez nagy tapasztalatra van szükség.

Hogyha Ön nem szeretne időt tölteni az általános szerződési feltételek és a minőségi irányelvek folyamatos nyomon követésével, akkor adja át ezt a feladatot direkt Adsense fiókok kezelésére specializálódott ügynökségnek.

Google Adsense partnerség kockázatok nélkül

Azok a partnerek, weboldal tulajdonosok, akik szerződést kötnek ügynökségünkkel az Adsense fiók/fiókok kezelésére ezt mindenféle kockázat nélkül teszik, hisz ügynökségünk kizárólag a befolyt összeg után kér fiók kezelési jutalékot.
 

Akik már ügynökségünket választották Google Adsense fiók kezelésére

Ha Ön is szeretne pénzt keresni weboldalával, vegye igénybe a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség Google Adsense kampánykezelés szolgáltatását!
 
 • A Keresőmarketing Jövője 2025-ben
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2024.05.24.

  A Keresőmarketing Jövője 2025-ben

  A keresőmarketing (Search Engine Marketing, SEM) folyamatos fejlődésének köszönhetően 2025-re jelentős változások és új trendek várhatók. Az új technológiák, a változó felhasználói szokások és a szigorodó adatvédelmi szabályozások mind-mind befolyásolják a keresőmarketing stratégiákat.

 • Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2023.02.16.

  Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése

  Július 1-től megszűnik a bő tíz éve ismert Universal Analytics. A frissítés nem választható. Vajon több pluszt kapunk a keresőóriástól, vagy egy szükséges nyűg lesz az online marketingesek nyakán a frissítés? Nézzük meg hova jutott a webanalitika közel 20 év alatt!