Google Adwords fiók - egyszerűbb felhasználói felület, könnyebb hirdetéskezelés 2017-ben

A Google Adwords fiók segítségével könnyedén be lehet állítani többféle hirdetési módot azért, hogy célközönségét, vásárlóit és felhasználóit a lehető legpontosabb hirdetésekkel tudja megkeresni. Így a szöveg-, kép, YouTube videó-, vagy alkalmazáson belüli mobilhirdetéseket egyszerűen kezelheti egy Adwords fiókból.

Szöveges hirdetések létrehozása

Frappáns hirdetési szövegeket lehet létrehozni az Adwords fiók segítségével, majd ezekhez választhatóak releváns kulcsszavak, melyekre gyakran keresnek felhasználói a Google-ben, de természetesen fontos a negatív kulcsszavakat is kiválasztani, hogy a hirdetések megjelenése még pontosabb legyen.

Display kampány használata

Az Adwords fiók display hirdetései több, mint kétmillió webhelyen és 650.000-nél is több alkalmazásban láthatóak már, így ezek ott jelennek meg, ahol épp felhasználói tartózkodnak. Így a Google keresőben lévő szöveges hirdetések, a banner típusú képes vagy animált reklámok, a Gmail-ben megjelenő hirdetések, illetve a számos applikációban szereplő reklámok mind segítenek céges promócióit eljuttatni a megfelelő ügyfelekhez.

Youtube reklámok kezelése

Mi sem egyszerűbb, mint felvenni egy reklámot, létrehozni egy YouTube fiókot, majd feltölteni a videót, melyhez Adwords fiókjában könnyedén tudja beállítani a releváns videók témáját, hogy csak ott jelenjen meg a hirdetés, ahol hasonló érdeklődésű célközönség található.

Alkalmazásokon belüli mobilhirdetések kialaktása

Az Adwords fiókban a kívánt hirdetés szövegét és a földrajzi helyét van lehetőség megadni, melyet a Google megtervez és létrehoz az Önnek, majd többféle megjelenítési módon keresztül jeleníti meg a teljes Google hálózaton belül a reklámot, melyet később bármikor lehet módosítani.

Ebből is látszik, mennyire sok opció közül lehet válogatni az Adwords fiók nyújtotta hirdetési lehetőségek közül, így 2017-ben is nagyon fontos, illetve rettentő praktikus és előnyös a cégek számára e felület kihasználása.
  • Mit jelent a Core Web Vitals?
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2024.07.08.

    Mit jelent a Core Web Vitals?

    A digitális világban a weboldalak teljesítménye és felhasználói élménye kulcsfontosságú tényezőkké váltak. A Google ennek jegyében vezette be a Core Web Vitals mérőszámokat, amelyek segítenek a weboldalak teljesítményének értékelésében.

  • Kulcsszókutatás és PPC kampányok
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2024.07.02.

    Kulcsszókutatás és PPC kampányok

    A digitális marketing világában a kulcsszókutatás és a PPC (Pay-Per-Click) kampányok két elengedhetetlen összetevő. Mindkét eszköz kulcsszerepet játszik abban, hogy a megfelelő üzenet a megfelelő közönséghez jusson el.