Google AdWords szüneteltetett hirdetések ellenőrzése

2011. szeptemberében a Google már nem csak az aktív hirdetéseket ellenőrzi, hanem a szüneteltre állítottakat is. Ebből adódóan a szüneletetett hirdetésnek is meg kell felelnie a Google policy-ban leírtaknak. Felmerül a kérdés, hogy miért jó ez nekünk? A válasz nagyon egyszerű.

Azok, akik már használták az automatizált kampány indítást, sok bosszúságot okozott például egy képes hirdetés automatizált indítása, hisz várni kellett az elfogadásra. Ez akkor a legbosszantóbb, hogyha egy adott termék akcióját szerettük volna publikálni megadott időn belül. (pl. kuponos oldalak)

A Google újításának köszönhetően vélhetően sokkal hatékonyabbak lesznek az automatizált kampány indítások is. 
  • Mit jelent a Core Web Vitals?
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2024.07.08.

    Mit jelent a Core Web Vitals?

    A digitális világban a weboldalak teljesítménye és felhasználói élménye kulcsfontosságú tényezőkké váltak. A Google ennek jegyében vezette be a Core Web Vitals mérőszámokat, amelyek segítenek a weboldalak teljesítményének értékelésében.

  • Kulcsszókutatás és PPC kampányok
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2024.07.02.

    Kulcsszókutatás és PPC kampányok

    A digitális marketing világában a kulcsszókutatás és a PPC (Pay-Per-Click) kampányok két elengedhetetlen összetevő. Mindkét eszköz kulcsszerepet játszik abban, hogy a megfelelő üzenet a megfelelő közönséghez jusson el.