Google DoubleClick hirdetéstervező több nyelven

A Google DoubleClick fantázia névre hallgató hirdetéstervező immár 35 nyelven, köztük magyarul is elérhető a felhasználók számára.

A Google fontosnak tartja, hogy a felhasználók a saját anyanyelvükön érhessék el a számukra fontos információkat, derül ki a Google AdWords blogból.

2011. augusztusában újabb 19 nyelvvel bővült (arab, bolgár, horvát, cseh, dán, észt, finn, görög, héber, magyar, lett, litván, norvég, román, szerb, szlovák, szlovén, svéd és ukrán) a hirdetéstervező, mellyel az internetezők csaknem 90%-át le tudják fedni. A tervek szerint a Google szeretné további nyelvekkel bővíteni a DoubleClick hirdetéstervezőt, mellyel a számításaik szerint közel 98%-os lenne a lefedettség. Ahhoz, hogy a Google ezt elérje, a hirdetéstervezőt további 40 nyelvre kellene lefordítania.
  • Mit jelent a Core Web Vitals?
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2024.07.08.

    Mit jelent a Core Web Vitals?

    A digitális világban a weboldalak teljesítménye és felhasználói élménye kulcsfontosságú tényezőkké váltak. A Google ennek jegyében vezette be a Core Web Vitals mérőszámokat, amelyek segítenek a weboldalak teljesítményének értékelésében.

  • Kulcsszókutatás és PPC kampányok
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2024.07.02.

    Kulcsszókutatás és PPC kampányok

    A digitális marketing világában a kulcsszókutatás és a PPC (Pay-Per-Click) kampányok két elengedhetetlen összetevő. Mindkét eszköz kulcsszerepet játszik abban, hogy a megfelelő üzenet a megfelelő közönséghez jusson el.