Google DoubleClick hirdetéstervező több nyelven

A Google DoubleClick fantázia névre hallgató hirdetéstervező immár 35 nyelven, köztük magyarul is elérhető a felhasználók számára.

A Google fontosnak tartja, hogy a felhasználók a saját anyanyelvükön érhessék el a számukra fontos információkat, derül ki a Google AdWords blogból.

2011. augusztusában újabb 19 nyelvvel bővült (arab, bolgár, horvát, cseh, dán, észt, finn, görög, héber, magyar, lett, litván, norvég, román, szerb, szlovák, szlovén, svéd és ukrán) a hirdetéstervező, mellyel az internetezők csaknem 90%-át le tudják fedni. A tervek szerint a Google szeretné további nyelvekkel bővíteni a DoubleClick hirdetéstervezőt, mellyel a számításaik szerint közel 98%-os lenne a lefedettség. Ahhoz, hogy a Google ezt elérje, a hirdetéstervezőt további 40 nyelvre kellene lefordítania.
  • Keresőoptimalizálás és linképítés 2021-ben
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2021.01.18.

    Keresőoptimalizálás és linképítés 2021-ben

    A keresőoptimalizálás és azon belül a linképítés is sokat fog változni a 2021-es évben, hiszen számos új trend igyekszik betörni a SEO-SEM piacra, amelyekre mindenképpen érdemes lesz odafigyelnünk ebben az évben. A keresőoptimalizálás az egyik legjobb módszer arra, hogy növelni tudjuk a webhelyünk forgalmának a mennyiségét és a minőségét is.