Hogy alakulnak a keresőoptimalizálás árak?

A Google weboldalakhoz való hozzáállása folyamatosan változik. A rangsorolási tényezők listája egyre bővül, így a keresőoptimalizálás árak is változnak. A 2017-es évben, hasonlóan az előző évekhez, több gonddal is szembe kell nézniük a felhasználóknak. Fontos, hogy a keresőoptimalizáláshoz ne csak a szakemberek, hanem a megrendelők is járuljanak hozzá, ugyanis csak így érhető el a tartós siker.

Megrendelői oldalról segítséget jelenthet a célközönség, piac kijelölése, hiszen ők ismerik leginkább termékeik, szolgáltatásaik sajátosságait, valamint a célközönség specifikumait is. A keresőoptimalizálás árak megszabása több módon történhet. Bizonyos esetben az oldal megtekintése nélkül is kiszabható az ár, azonban a legtöbb esetben szükséges a weboldal áttekintése, valamint az adott állapot részletes elemzése. Az elemzés során nyert adatokból elkészíthető az egyedi, személyre szabott árajánlat és felkínálható a megfelelő megoldás a megrendelő számára.

Felmerülhet azonban a kérdés, hogy megéri-e a keresőoptimalizálásba fektetni?

Hiszen a keresőoptimalizálás nem hoz azonnali eredményt, idő szükséges a tartós eredmény eléréséhez. A mai rohanó világban ez azonban nem megszokott, ugyanis másodpercek alatt megkapunk minden információt, akár kérés nélkül is. A látogatók organikus listából történő megszerzése azonban hosszú távú tervezést igényel. A Google hivatalos közleménye alapján a weboldalak keresőoptimalizálása 4-12 hónapon belül térül meg. A hosszú távú megtérülés ellenére a szakemberekre való hagyatkozás garantált eredményeket hoz, így a befektetés nem vész kárba.

A keresőoptimalizálás árak eltérőek lehetnek, azonban fontos ügyelni arra, hogy a szolgáltatás ára és a kínálat összhangban legyen. Az optimalizálás folyamatát tekintve is láthatóak különbségek, ugyanis minden szakember az általa szerzett tapasztalatok alapján építi fel és hajtja végre a stratégiát. A szakemberek és a megrendelők együttműködésével olyan eredmények érhetőek el, amit hosszútávon érezhetnek a megrendelők.
 • Mit jelent a hirdetéskezelés?
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2018.04.20.

  Mit jelent a hirdetéskezelés?

  A hirdetéskezelés egy olyan tervezett irányítási folyamat, melynek célja a programban részt vevő különböző hirdetési tevékenységek felügyelete és ellenőrzése, hogy kommunikáljanak a cég célpiacával, mely tulajdonképpen a fogyasztói vásárlási döntések befolyásolására szolgál.

 • 2018 legjobb marketingkommunikációs eszközei
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2018.04.18.

  2018 legjobb marketingkommunikációs eszközei

  A marketingkommunikációs eszközök segítségével lehetősége nyílik a cégeknek elérni a vásárlókat, felhívni a figyelmüket a vállalatra és szolgáltatásaira, illetve természetesen vásárlásra ösztönözni őket.