Hogyan segíti a keresési megjelenéseit Google+ használata?

A Google+ remek lehetőséget nyújt online is elérhető bizniszének reklámozására illetve releváns keresési eredmények megjelenítésére. Vírus Média csapatunk biztosítani tudja Önnek, hogy vállalkozása oldalát folyamatos ellenőrzés és optimalizálás alatt tudja tartani, hogy a weboldal megjelenjen azoknak a potenciális ügyfeleknek, akik az Ön vállalatának tevékenységeivel releváns kulcsszavakra keresnek rá.

A Google+ használata fontos a közösségi média stratégia kiépítése szempontjából is, hiszen ez a platform áll jelenleg a legközelebb a Google keresőóriáshoz, így egy rendszeres tartalommal rendelkező oldal jelentősen tudja javítani a Google-ben található keresési eredményeket. Azt sem szabad elfelejteni, hogy természetesen a Google a Google+ oldalakat részesíti előnyben a többi közösségi média oldallal szemben.

Egy Google+ oldal optimalizálása során cégünk rendszeres tartalmakat jelenít majd meg, releváns kulcsszavakat és hashtag-eket használ, hogy ezzel is tudja segíteni a Google-t a pontos kategorizálásban.

A Google+ erősségét igen fontos kihasználni, hiszen rengeteg előnyt lehet belőle kovácsolni:

  • Több forgalmat tud hozni az adott weboldalra.
  • Több telefonhívás érkezik majd be a céghez az új érdeklődők miatt.
  • A térképek segítségével könnyebben megközelíthető lesz a cég székhelye az új felhasználók számára.
  • Javítja a márka hírnevét.
  • Lehetőség van a visszajelzések követésére, kezelésére, illetve reagálására, melyekből újabb statisztikai adatokat lehet kinyerni a jövőre vonatkozó marketing stratégiákkal kapcsolatban.
  • Több ember fog rákeresni a cégre, így növekedni fog a Google-ben lévő megjelenések száma is.
  • Folyamatos ellenőrzés alatt tartjuk a térképeket is, így azok mindig a legfrissebb adatokkal tudnak szolgálni az érdeklődők számára.

A marketing világában a ROI mérése jellemzően kihívás, de a Google+ használata olyan statisztikákat nyújt, amelyek közvetlenül követhetők az értékesítéssel.

A Google+ használata segítségével így az ügyfeleket és a követőket is könnyedén tudja majd integrálni a marketing kampányaiba, továbbá a +1 gomb használatával jóváhagyhatja a bejegyzéseket, és megoszthatja tartalmát a Google+ oldalon, így az egész interneten is.
  • Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2023.02.16.

    Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése

    Július 1-től megszűnik a bő tíz éve ismert Universal Analytics. A frissítés nem választható. Vajon több pluszt kapunk a keresőóriástól, vagy egy szükséges nyűg lesz az online marketingesek nyakán a frissítés? Nézzük meg hova jutott a webanalitika közel 20 év alatt!

  • A jövő az ajtóban várakozik: az MI és a marketing
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2023.02.14.

    A jövő az ajtóban várakozik: az MI és a marketing

    A mesterséges intelligencia története az 1950-es évekre nyúlik vissza, amikor Alan Turing megalkotta az "intelligencia" fogalmának matematikai definícióját. Ezt követően a számítógépes tudományban dolgozók és kutatók elkezdték kifejleszteni az első mesterséges intelligencia programokat.