Keresőmarketing Ügynökség

Sokszor felmerül a kérdés leendő Ügyfeleink körében is, hogy mikor érdemes az online kampányokat keresőmarketing ügynökségre bízni.

Ha már futtattunk Google AdWords kampányokat, bizonyára tapasztaltuk, hogy egy-egy apró módosítás milyen komoly változásokat képes okozni kampányunkban. Legyen szó akár a kattintási árról, pozícióról, vagy magáról a konverziókról.

A Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség minden kampányt érintő módosítás előtt megpróbálja előre megtervezni, hogy az adott módosítás mit fog a jövőben eredményezni.


Milyen költséggel jár, ha keresőmarketing ügynökség kezeli a hirdetéseket?

Az ügynökségek többsége az alábbi módon kezeli Ügyfeleik kampányait:
 • A megrendelést követően, egy egyszeri kampány felállítási díjat kell fizetni, mely tartalmazza a professzionálisan kialakított kampány szerkezetet, kulcsszó kutatással, hirdetési szövegírással, konkurenciaelemzéssel
 • Az elkészített kampányt követően az Ügyfél eldöntheti, hogy a továbbiakban a keresőmarketing ügynökségre bízza a kampánykezelést, vagy saját maga kezeli a továbbiakban
 • A havi kampány kezelési díj függ a kampány szerkezet bonyolultságától és a havi módosítások számától. Minden esetben egyedi ajánlatot adunk Ügyfeleink részére.


Milyen előnyei vannak, ha keresőmarketing ügynökséggel dolgozunk?

 • Napi monitorozás, igény esetén apróbb módosítások elvégzése
 • Heti, 2 heti, vagy havi szintű részletes jelentés küldése az eredményekről
 • Javaslatok új eszközök, vagy új funkciók kipróbálására
 • Az Ügyfél által előre meghatározott havi büdzsé ésszerű, gazdaságos beosztás, mely alapján Ön kizárólag annyit fizet, melyet előre meghatározott
 • Közvetlen kapcsolat a Google központtal

Bízza kampány kezelését Google által minősített kiemelt keresőmarketing ügynökségre, így biztos lehet benne, hogy cége online marketing tevékenysége biztos kezekben lesz.

Kérje ajánlatunkat még ma, Google minősített online szakembereink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!
 • Néhány olyan Google Ads változás, amely hozzáértést igényel
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2021.11.03.

  Néhány olyan Google Ads változás, amely hozzáértést igényel

  Olyan tempóban változnak a PPC felületek, leginkább a Google Ads, hogy szinte már képtelenség nyomon követni, adaptálni, és az szerint elkészíteni a hirdetéseinket, ha nincs mellettünk megfelelő szakember.

 • 2022 kiemelt keresőmarketing trendjei
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2021.10.26.

  2022 kiemelt keresőmarketing trendjei

  Ahogyan a keresőoptimalizálásban, úgy a keresőmarketing területén is megjelentek azok a trendek, amelyeket 2022-ben sem szabad figyelmen kívül hagyni. Ezek egymásra épülő folyamatok, míg a keresőoptimalizálás és a linképítés az organikus helyezésekért felelős, addig a keresőmarketing egy összetett folyamatot jelöl.