Mészáros Ádám megszerezte a Yandex hirdetésekre vonatkozó akkreditációt

Yandex: sokkal több, mint orosz kereső
A Yandex (oroszul: Яндекс) egy multinacionális vállalat, amely több mint 70 szolgáltatással rendelkezik. A cég többek között internettel kapcsolatos feladatokat lát el kereső és információs, eCommerce, szállítási, navigációs, mobil applikációs és online hirdetési szolgáltatások segítségével.

A Yandex így nem véletlenül Oroszország legnagyobb technológiai vállalata, amely az orosz interneten a legnagyobb keresőmotort biztosítja. A yandex.ru kezdőoldala a 4. legnépszerűbb website Oroszországban, s maga a Yandex keresőmotor pedig az 5. legnagyobb a Google, a Baidu, a Bing és a Yahoo után.

Hirdessen a Yandex-en!
A Yandex nemcsak az orosz piacot fedi le, hanem egyaránt működik Ukrajnában, Kazahsztánban, Fehéroroszországban és Törökországban is. Mivel cégünk 2019 januárjában megszerezte a Yandex akkreditációkat, így a reklámtermékek és az elemzési eszközök teljes skálájával tudunk dolgozni, hogy ügyfeleink webes felületeit a lehető legprecízebben tudjuk optimalizálni.

Yandex hirdetések
A Yandex a keresési hirdetésekhez a többi nagy keresőmotorhoz hasonlóan aukciós alapú modellt használ a hirdetések elhelyezésére, így az árak és egyéb költségek kiszámítása igen könnyű feladat.

A Yandex kontextus szerinti hirdetési hálózata szinte minden online orosz felhasználót elér, mivel a Yandex saját szolgáltatásaiban (időjárás, hírek, forgalom stb.), illetve az általunk kialakított hirdetési hálózatokon található harmadik fél webhelyein tudja feltüntetni a reklámokat. Ezen kívül különféle tematikus és demográfiai célzási lehetőségek állnak rendelkezésre, amelyek a Yandex.Direct platformon keresztül ellenőrizhetőek.

A Yandex lehetőséget nyújt display hirdetés használatára is, mely nagyszerű módja annak, hogy elérje azokat a fogyasztókat, akik kevésbé ismerik vállalata nevét, márkáját vagy az aktuális szolgáltatásokat. Itt is számos célzási lehetőség áll rendelkezésre, így a képes hirdetések kialakítása is történhet rengeteg féle módon.

Természetesen a Yandex is halad a korral, így itt is lehetőség van mobil hirdetéseket kialakítani, melyek nagymértékben tudják segíteni megnövelni a mobilról érkező vásárlások számát.

Yandex hirdetéskezelő rendszer
A Yandex azoknak az ügyfeleknek, akik havonta több mint 1000 dollárt költenek, ingyenes kétnyelvű (angol-orosz) kezelői szolgáltatásokat kínál. Ezek a szolgáltatások magukban foglalják többek között a kulcsszókutatást, a médiatervezést, a kulcsszó és a hirdetés másolat létrehozását vagy fordítását, a meglévő kampányok lokalizálását, illetve a futó kampányok folyamatos optimalizálását.

Yandex Metrica
A Metrica egy hatékony és könnyen használható webanalitikai eszköz, amelynek segítségével optimalizálni lehet a különféle webhelyeket. A Metrica jelenleg angol és török nyelven érhető el.

Yandex Webmester eszközök
Hasonlóan a Google egyéb szolgáltatásaihoz, a Yandex Webmester eszközök könnyen használható erőforrásként szolgálnak, melyet arra fejlesztettek ki a szakemberek, hogy az ügyfelek webes felületeinek láthatóságát és elérhetőségét tudják vizsgálni a szakemberek. Hasonlóan a Metrica-hoz, a Yandex webmester eszközök szolgáltatás is egyelőre angolul és törökül érhető el.

Az orosz piac hatalmas
Használja ki az orosz piacban rejlő lehetőségeket, s kezdjen el még ma tervezni. Vírus Média Keresőmarketing Ügynökségünk nemcsak a reklámok kihelyezésében, de azok megalkotásában, folyamatos monitoringjában és fejlesztésében is egyaránt segítségére tud lenni. Keressen fel minket bátran, hogy biztos kezekben legyen webhelyének népszerűsítése.
  • Weboldal látogatottság növelése professzionális eszközökkel
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2019.04.25.

    Weboldal látogatottság növelése professzionális eszközökkel

    Az interneten naponta több ezer vállalkozás próbál szerencsét, ami azt jelenti, hogy az adott zöldfülű cég készített egy weboldalt és egy blogot hozzá, s egy webáruházat is gyakran igényel, hogy könnyebb legyen eladni a cég termékeit vagy szolgáltatásait.