Miben segítheti egy kreatív ügynökség az online kereskedéssel foglalkozó cégeket?

Az gördülékeny és egyszerű felhasználói élmény megléte, az egyedi technikai és dizájn kialakítás, illetve a megbízható céges imidzs mind olyan tényezők, melyek nélkül igen nehéz ma már érvényesülni az online piacon. Vajon milyen eszközökkel tudja előrébb vinni az online bizniszeket egy kreatív ügynökség?

Rengeteg féle kreatív ügynökség létezik már itthon is, így sokféle választási lehetősége van a mai online cégek vezetőinek ahhoz, hogy a számukra kedvező szolgáltatásokat nyújtó cégek közül válogassanak.

A legtöbb hazai kreatív ügynökség, ahogy mi is, a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség is rendelkezünk minden olyan szolgáltatással, ismerettel és tapasztalattal, melyek ahhoz szükségesek, hogy egy online bizniszt a nulláról fel tudjuk építeni úgy, hogy az rövid időn belül már profitot is tudjon termelni.

Így például a megfelelő SEO és SEM ismeretekkel a zsebünkben igen könnyen tudunk létrehozni egyedi kialakítású, saját igényekre szabott dizájnnal ellátott webes felületeket, melyeket kreatív csapatunk szövegírói egyedi, hiteles, és informatív szövegekkel is el tud látni.

Itt is látszik emiatt, hogy nem mindegy, hogy ki készíti el vállalatának weboldalát, milyen dizájn kerül ki rá, illetve, hogy milyen tartalmakkal töltik fel a szakemberek, hiszen a kreatív ügynökségek feladata az, hogy a technológiai, dizájn és tartalmi elemek megfeleljenek a lehető legtöbb, a Google által előírt normának.

Emiatt nem érdemes a már amúgy is leterhelt irodai asszisztensekre bízni ezeket a feladatokat, hiszen ahogyan a SEO vagy a SEM is, a kreatív része ezeknek a felületeknek is mind külön szakma. Így aki tényleg egyedi és minőségi weboldalt szeretni készíttetni cége számára, fontos, hogy szakértőket bízzon meg a feladattal, hogy biztosan professzionális kezekben legyen a vállalat online elérhető felülete.

Amennyiben kreatív ügynökséget keres, vegye fel velünk, a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökséggel a kapcsolatot, hiszen a sok éves tapasztalatunknak köszönhetően mi mindig naprakészek vagyunk a legújabb kreatív tippek és trükkök optimális használatában.
  • Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2023.02.16.

    Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése

    Július 1-től megszűnik a bő tíz éve ismert Universal Analytics. A frissítés nem választható. Vajon több pluszt kapunk a keresőóriástól, vagy egy szükséges nyűg lesz az online marketingesek nyakán a frissítés? Nézzük meg hova jutott a webanalitika közel 20 év alatt!

  • A jövő az ajtóban várakozik: az MI és a marketing
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2023.02.14.

    A jövő az ajtóban várakozik: az MI és a marketing

    A mesterséges intelligencia története az 1950-es évekre nyúlik vissza, amikor Alan Turing megalkotta az "intelligencia" fogalmának matematikai definícióját. Ezt követően a számítógépes tudományban dolgozók és kutatók elkezdték kifejleszteni az első mesterséges intelligencia programokat.