Miben segítheti egy kreatív ügynökség az online kereskedéssel foglalkozó cégeket?

Az gördülékeny és egyszerű felhasználói élmény megléte, az egyedi technikai és dizájn kialakítás, illetve a megbízható céges imidzs mind olyan tényezők, melyek nélkül igen nehéz ma már érvényesülni az online piacon. Vajon milyen eszközökkel tudja előrébb vinni az online bizniszeket egy kreatív ügynökség?

Rengeteg féle kreatív ügynökség létezik már itthon is, így sokféle választási lehetősége van a mai online cégek vezetőinek ahhoz, hogy a számukra kedvező szolgáltatásokat nyújtó cégek közül válogassanak.

A legtöbb hazai kreatív ügynökség, ahogy mi is, a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség is rendelkezünk minden olyan szolgáltatással, ismerettel és tapasztalattal, melyek ahhoz szükségesek, hogy egy online bizniszt a nulláról fel tudjuk építeni úgy, hogy az rövid időn belül már profitot is tudjon termelni.

Így például a megfelelő SEO és SEM ismeretekkel a zsebünkben igen könnyen tudunk létrehozni egyedi kialakítású, saját igényekre szabott dizájnnal ellátott webes felületeket, melyeket kreatív csapatunk szövegírói egyedi, hiteles, és informatív szövegekkel is el tud látni.

Itt is látszik emiatt, hogy nem mindegy, hogy ki készíti el vállalatának weboldalát, milyen dizájn kerül ki rá, illetve, hogy milyen tartalmakkal töltik fel a szakemberek, hiszen a kreatív ügynökségek feladata az, hogy a technológiai, dizájn és tartalmi elemek megfeleljenek a lehető legtöbb, a Google által előírt normának.

Emiatt nem érdemes a már amúgy is leterhelt irodai asszisztensekre bízni ezeket a feladatokat, hiszen ahogyan a SEO vagy a SEM is, a kreatív része ezeknek a felületeknek is mind külön szakma. Így aki tényleg egyedi és minőségi weboldalt szeretni készíttetni cége számára, fontos, hogy szakértőket bízzon meg a feladattal, hogy biztosan professzionális kezekben legyen a vállalat online elérhető felülete.

Amennyiben kreatív ügynökséget keres, vegye fel velünk, a Vírus Média Keresőmarketing Ügynökséggel a kapcsolatot, hiszen a sok éves tapasztalatunknak köszönhetően mi mindig naprakészek vagyunk a legújabb kreatív tippek és trükkök optimális használatában.
 • Néhány olyan Google Ads változás, amely hozzáértést igényel
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2021.11.03.

  Néhány olyan Google Ads változás, amely hozzáértést igényel

  Olyan tempóban változnak a PPC felületek, leginkább a Google Ads, hogy szinte már képtelenség nyomon követni, adaptálni, és az szerint elkészíteni a hirdetéseinket, ha nincs mellettünk megfelelő szakember.

 • 2022 kiemelt keresőmarketing trendjei
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2021.10.26.

  2022 kiemelt keresőmarketing trendjei

  Ahogyan a keresőoptimalizálásban, úgy a keresőmarketing területén is megjelentek azok a trendek, amelyeket 2022-ben sem szabad figyelmen kívül hagyni. Ezek egymásra épülő folyamatok, míg a keresőoptimalizálás és a linképítés az organikus helyezésekért felelős, addig a keresőmarketing egy összetett folyamatot jelöl.