Mire jó egy online marketing ügynökség?

Ha hatékony online marketing kampánnyal akarjuk valamely termékünket vagy cégünket megtámogatni, nem vághatunk bele látatlanban. Ha nem figyelünk oda minden részletre, a legjobb szándékkal is veszteséges lehet a kampányunk. Éppen ezért van szükség az online marketing ügynökségek szolgálataira.

Egy ilyen ügynökség olyan szakértőkből áll, akik évek óta dolgoznak már az online hirdetési rendszerekkel, és ismerik a technikákat, amelyek segítenek egy hatékony kampány lebonyolításában. Legjobb esetben az ügynökség közvetlen kapcsolatban van azokkal a nagyvállalatokkal, amelyeknek hirdetési felületei egy online marketing kampányt sikeressé tehetnek. A Vírus Média esetében például a szakemberek állandó, közvetlen kapcsolatot tartanak fenn a Google munkatársaival. Így a legjobban kihasználhatják a hirdetési rendszerek adta lehetőségeket, a leghamarabb értesülhetnek a változásokról, és persze egyenesen a rendszer üzemeltetőitől szerezhetnek információkat annak működéséről.

Egy jó online marketing ügynökség ismérve, hogy a rendelkezésre álló büdzséből a lehető legtöbbet képes kihozni. Szakemberei tudják, hogyan optimalizálják úgy a kampányokat, hogy a lehető legtöbb emberhez jussanak el, s hozzá olyanokhoz, akiket valóban érdekelhet a hirdetés.

Nem csak a szakértelem, alaposság is kell

Ha magunk akarunk egy kampányt elindítani és működtetni, lehetünk sikeresek is, de bele is bukhatunk, még akkor is, ha egyébként rendelkezünk némi tudással és tapasztalattal az online marketing területén. Nem véletlenül olyan komplex terület ez, amelyre ügynökségek specializálódnak. Az ügynökség leveszi a gondot a hirdető válláról, és nem csak a lehető leghatékonyabb módon hirdet, de a riportokkal is ellát, hogy láthassuk, hogyan alakult a kampány sikeres és miért.

Emellett az ügynökség képes lehet speciális alkalmazások, applikációk elkészítésére, a konkurencia átfogó és alapos elemzésére, weboldalak fejlesztésére – mind olyan feladatok, amelyekre másként tapasztalat szakemberek alkalmazására volna szükség. Az online marketing ügynökség teljes marketing tevékenységünket egy kézben tartva végezhet olyan hatékony munkát, melyre magunkban nem lettünk volna képesek.  
 • Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2023.02.16.

  Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése

  Július 1-től megszűnik a bő tíz éve ismert Universal Analytics. A frissítés nem választható. Vajon több pluszt kapunk a keresőóriástól, vagy egy szükséges nyűg lesz az online marketingesek nyakán a frissítés? Nézzük meg hova jutott a webanalitika közel 20 év alatt!

 • A jövő az ajtóban várakozik: az MI és a marketing
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2023.02.14.

  A jövő az ajtóban várakozik: az MI és a marketing

  A mesterséges intelligencia története az 1950-es évekre nyúlik vissza, amikor Alan Turing megalkotta az "intelligencia" fogalmának matematikai definícióját. Ezt követően a számítógépes tudományban dolgozók és kutatók elkezdték kifejleszteni az első mesterséges intelligencia programokat.