Spóroljon időt Adwords ügynökség segítségével!

Azok a vállalatok, amik már néhány éve jelen vannak az online bizniszben nagyon jól tudják, hogy mint a rendes fizikai üzletek esetében, az online szférában is ugyanúgy szükség van a megbízható, és sok éves tapasztalattal rendelkező hirdetéskezelőkre, marketingesekre, illetve termék vagy vállalati imidzs fejlesztőkre. Ez a legtöbb esetben igen sok befektetést igényelne a cégtől, ha ezt házon belül szeretné megoldani profi szakemberekkel.

Fontos kiemelni, hogy mivel az informatikához kevesen értenek jól, emiatt aki profi például az Adwords kampányok lebonyolításában, nem fog megelégedni a minimálbérrel, emiatt erre kifejezetten felvenni embert csak a multiknál szokás.

Sokkal egyszerűbb a kis és közepes vállalkozásoknak külsős Adwords ügynökségre bízni ezeket a feladatokat, hiszen egy profi szakember bérének töredékét kell csak így kifizetni, mely ha valamilyen partneri megállapodással is kiegészül, még a szolgáltatást igénybe vevő cégnek is jobban megérheti.

Emiatt nem érdemes felvenni egyedül a versenyt a konkurenciával, hiszen itthon és a környező országokban is általában külsős Adwords ügynökség kezeli a hirdetéseket, azok megtervezését, illetve sok esetben segítenek a marketing kampányok lebonyolításában is, de ez attól függ, hogy milyen szolgáltatásokat vállal az adott ügynökség.

Nem maradt más hátra, mint megemlíteni a legfontosabb tényezőket, melyek segítenek irányt mutatni abban, hogy melyik Adwords ügynökséget válassza ki biznisze fejlődéséhez.

 • Sok éves tapasztalattal kell rendelkezzen.
 • Saját pénzén is “játszott” már a hirdetésekkel, melyek pozitív összegen zártak.
 • Google Adwords és egyéb keresőoptimalizálással kapcsolatos vizsgákkal rendelkezik
 • Google partner.
 • Nemcsak pénzköltésben gondolkodik, hanem frappáns kampányokban, például rendezvényekkel is tudja segíteni a vállalat terjeszkedését, ismerettségét, illetve a profit növekedését.
 • Hiteles és lehetőleg az adott cég profiljával megegyező referenciákat tud felmutatni a weboldalán, melyet folyamatosan karban tart.
Bízza szakavatott Adwords ügynökségre a hirdetések kezelését, akik már régóta biztonságosan és folyamatos újítások kihasználásával tudják elvégezni Ön helyett a vállalat szolgáltatásainak népszerűsítését.
 • Keresőmarketing és linképítés 2021-ben
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2021.03.12.

  Keresőmarketing és linképítés 2021-ben

  A legnagyobb keresőóriás, a Google már a kezdetek kezdetén a webhelytulajdonosok tudtára adta azt, hogy a keresőmarketingben a linképítés esszenciális ahhoz, hogy egy weboldal kiválóan tudjon szerepelni a keresők találati oldalain egy-egy kulcsszóra vagy kifejezésre.