Villámgyors SSD szerver a Vírus Médiától

Az SSD egy szilárd adattároló eszköz, amely a hagyományos merevlemezek utóda. Mivel hiányoznak belőle a mozgó alkatrészek, ezért kevésbé sérülékeny, de igazi előnye, hogy sokkal gyorsabb a hagyományos merevlemezeknél. Bár az ára borsosabb, nem kell megvásárolnia, elég, ha SSD alapú tárhelyet bérel tőlünk!

Az SSD tárhely akár 50%-os gyorsaságnövekedést jelenthet a weboldalán. Mivel a Google algoritmusa a honlap minőségének vizsgálatakor figyelembe veszi azt is, hogy milyen gyorsan töltődik le, akár a találati listán való jobb helyezést is jelentheti, ha gyorsabb tárhelyre váltunk. Természetesen az sem elhanyagolható tényező, hogy a látogatók is elvárják az akadálytalan és gyors letöltődést.

Az SSD webkiszolgálást Nginx alapon végezzük, amely lehetővé teszi a kiemelkedő látogatottságú oldalak biztonságos kiszolgálását. Referenciái között elég talán megemlíteni a Wordpresst: a legelterjedtebb blogplatform is az Nginxet választotta. Magyarországon még nem annyira elterjedt, ezért lépéselőnyt is jelenthet a konkurenciával szemben.

Váltson Nginx alapú SSD-re a villámgyors webkiszolgálásért a Vírus Médiánál!

Szerverünk a T-Systems adatparkjában a Dataplexben található, biztonságos környezetben, szakértő üzemeltetés mellett. A hagyományos tárhelyek egyszerűen nem tudnak már lépést tartani a folyamatosan növekvő webes igényekkel, így mindenképpen szükség van a fejlesztésekre.

Tegye ezt meg az elsők között így biztosítva azt a lépéselőnyt, mely már önmagában is elég lehet a jobb felhasználói élmény biztosítására weboldalán, valamint elősegíti a kedvezőbb keresőpozíció elérését is.

Tovább az SSD webhosting részleteire>>
  • Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2023.02.16.

    Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése

    Július 1-től megszűnik a bő tíz éve ismert Universal Analytics. A frissítés nem választható. Vajon több pluszt kapunk a keresőóriástól, vagy egy szükséges nyűg lesz az online marketingesek nyakán a frissítés? Nézzük meg hova jutott a webanalitika közel 20 év alatt!

  • A jövő az ajtóban várakozik: az MI és a marketing
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2023.02.14.

    A jövő az ajtóban várakozik: az MI és a marketing

    A mesterséges intelligencia története az 1950-es évekre nyúlik vissza, amikor Alan Turing megalkotta az "intelligencia" fogalmának matematikai definícióját. Ezt követően a számítógépes tudományban dolgozók és kutatók elkezdték kifejleszteni az első mesterséges intelligencia programokat.