Villámgyors SSD szerver a Vírus Médiától

Az SSD egy szilárd adattároló eszköz, amely a hagyományos merevlemezek utóda. Mivel hiányoznak belőle a mozgó alkatrészek, ezért kevésbé sérülékeny, de igazi előnye, hogy sokkal gyorsabb a hagyományos merevlemezeknél. Bár az ára borsosabb, nem kell megvásárolnia, elég, ha SSD alapú tárhelyet bérel tőlünk!

Az SSD tárhely akár 50%-os gyorsaságnövekedést jelenthet a weboldalán. Mivel a Google algoritmusa a honlap minőségének vizsgálatakor figyelembe veszi azt is, hogy milyen gyorsan töltődik le, akár a találati listán való jobb helyezést is jelentheti, ha gyorsabb tárhelyre váltunk. Természetesen az sem elhanyagolható tényező, hogy a látogatók is elvárják az akadálytalan és gyors letöltődést.

Az SSD webkiszolgálást Nginx alapon végezzük, amely lehetővé teszi a kiemelkedő látogatottságú oldalak biztonságos kiszolgálását. Referenciái között elég talán megemlíteni a Wordpresst: a legelterjedtebb blogplatform is az Nginxet választotta. Magyarországon még nem annyira elterjedt, ezért lépéselőnyt is jelenthet a konkurenciával szemben.

Váltson Nginx alapú SSD-re a villámgyors webkiszolgálásért a Vírus Médiánál!

Szerverünk a T-Systems adatparkjában a Dataplexben található, biztonságos környezetben, szakértő üzemeltetés mellett. A hagyományos tárhelyek egyszerűen nem tudnak már lépést tartani a folyamatosan növekvő webes igényekkel, így mindenképpen szükség van a fejlesztésekre.

Tegye ezt meg az elsők között így biztosítva azt a lépéselőnyt, mely már önmagában is elég lehet a jobb felhasználói élmény biztosítására weboldalán, valamint elősegíti a kedvezőbb keresőpozíció elérését is.

Tovább az SSD webhosting részleteire>>
 • Néhány olyan Google Ads változás, amely hozzáértést igényel
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2021.11.03.

  Néhány olyan Google Ads változás, amely hozzáértést igényel

  Olyan tempóban változnak a PPC felületek, leginkább a Google Ads, hogy szinte már képtelenség nyomon követni, adaptálni, és az szerint elkészíteni a hirdetéseinket, ha nincs mellettünk megfelelő szakember.

 • 2022 kiemelt keresőmarketing trendjei
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2021.10.26.

  2022 kiemelt keresőmarketing trendjei

  Ahogyan a keresőoptimalizálásban, úgy a keresőmarketing területén is megjelentek azok a trendek, amelyeket 2022-ben sem szabad figyelmen kívül hagyni. Ezek egymásra épülő folyamatok, míg a keresőoptimalizálás és a linképítés az organikus helyezésekért felelős, addig a keresőmarketing egy összetett folyamatot jelöl.