Vírus Média Online Marketing Ügynökség - Ahol a programozói, tervezői, pszichológiai és marketing tudás egyesül

Kevés SEM cég büszkélkedhet az alcímben szereplő tulajdonságokkal, mert sajnos még mindig rengeteg kókler vállalat van a piacon, amelyek abból élnek, hogy mások nem értenek sem az informatikához, sem a marketinghez, sem pedig az online bizniszekhez.

Ezek azok a SEM cégek, akiknek a honlapján nem találni referenciákat, semmit nem lehet tudni a csapatukról, hogy milyen szakemberek dolgoznak ott, illetve semmilyen eddigi sikeres működést sem tudnak felmutatni. Ezek általában azt csinálják, hogy csőbe húzzák a naiv ügyfelet, majd amikor a számonkérés következik, hogy hova ment el az a rengeteg pénz, addigra már hűlt helyük lesz, hiszen a pénzt előre kifizettették a megrendelővel.

Az ilyen típusú kókler cégek nagyon nagy kárt okoztak azoknak az igazi SEM cégeknek, akik komolyan veszik a szakmájukat. Ez egy több éves stagnálást eredményezett a piacon nekik, hiszen a megrendelőknek csökkent a bizalmuk irántuk, így nem tudtak jobbat kitalálni, mint azt, hogy majd cégen belül fogja valaki intézi az ilyen típusú feladatokat. Amatőr módon.

Kellett néhány év, mire újra rájöttek az emberek a magyar piacon, hogy egyes SEM cégek tényleg csinálnak komoly SEO-auditot, konkurencia elemzést, kulcsszókutatást, landing oldalak optimalizálását, linképítést, szövegezést, s természetesen a végén hirdetéseket is készítenek.

A Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség már korán felismerte a probléma forrását, így úgy döntött, hogy a szokásos SEM szolgáltatásokon kívül komoly informatikai megoldásokat is kínál, melyek nagyban segítik az ügyfeleik sikeres online működését.

Programozók, webmesterek és grafikai tervezők

A Vírus Média Online Marketing Ügynökség tudta, hogy nem lesz elég, ha tisztában van a legjobb marketing fogásokkal, hiszen egy komoly SEO optimalizálás nélkül igen nehéz promóciókat kialakítani. Ehhez pedig évtizedes tapasztalattal rendelkező backend programozók, webmesterek és naprakész tudással rendelkező dizájnerek is szükségesek, akiknek nemcsak a külcsín a fontos, hanem a biztonságos és pozitív felhasználói élményt biztosító megoldások.

Ez azt jelenti, hogy lehet egy dizájner profi, de ha nem tudja, hogy mi a Material Design, vagy nincs tisztában a reszponzív kialakítással, mit sem fog érni a tudása a piacon. Ugyanez igaz a programozókra, webmesterekre is: ha nem tudják, hogy mi kell a Google-nek, hogy sikeres legyen egy oldal, egyszerűen kihagyhatnak kódrészleteket, amelyek egyébként megmondanák a keresőnek, hogy mi található az oldalon.

Pszichológia és marketing

A Vírus Média csapata nagyon jól tudja, hogy egy marketing kampány akkor lesz a legsikeresebb, ha meg tudja szólítani a közönséget. Ez pedig akkor a legkönnyebb, ha tisztában vannak a vásárlási döntés pszichológiával.

Egy jó online marketing ügynökség emiatt 2019-ben már sokkal többet tud, mint hirdetéseket szervezni. Látogasson el a Vírus Média oldalára, hogy megtudja, milyen, ha professzionális kezek irányítják vállalata internetes népszerűsítési kampányait.
 • Mit jelent a Core Web Vitals?
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2024.07.08.

  Mit jelent a Core Web Vitals?

  A digitális világban a weboldalak teljesítménye és felhasználói élménye kulcsfontosságú tényezőkké váltak. A Google ennek jegyében vezette be a Core Web Vitals mérőszámokat, amelyek segítenek a weboldalak teljesítményének értékelésében.

 • Kulcsszókutatás és PPC kampányok
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2024.07.02.

  Kulcsszókutatás és PPC kampányok

  A digitális marketing világában a kulcsszókutatás és a PPC (Pay-Per-Click) kampányok két elengedhetetlen összetevő. Mindkét eszköz kulcsszerepet játszik abban, hogy a megfelelő üzenet a megfelelő közönséghez jusson el.