Weboldalelemzés, keresőoptimalizálás akció

Biztos Önben is megfordult már az a kérdés weboldalával kapcsolatban, hogy miért nincsen ott a Google kereső első oldalán a legfontosabb kulcsszavakra, vagy az, hogy mik lehetnek a hibái, hol rontották el, stb. Ezekre a kérdésekre ad választ ügynökségünk profi weboldalelemzés, vagy más néven SEO elemzés szolgáltatása.

A szolgáltatás lényege, hogy mindenféle felesleges szakmai „rizsa szöveg” nélkül érthető és átlátható módon összefoglaljuk Önnek weboldala legfontosabb hibáit, hiányosságokat, és konkrét javaslatokat adunk annak javítására melyet akár 3-5 munkanap alatt az Ön rendelkezésére bocsátunk PDF dokumentáció formájában.

A szolgáltatás díja 2014. december 31-ig 60 000 Ft+ÁFA helyett most 30 000 Ft+ÁFA összegért érhető el!

Garantáljuk, hogy hasznos és az Ön számára is érthető és átlátható anyagot fogunk átadni, mely alapján az Ön fejlesztője pontról pontra haladva bizonyára meg fog tudni valósítani.

A hibák kijavítását követően vállaljuk weboldalának linképítését, seo tartalommal történő bővítését, vagy folyamatos helyezés vizsgálatát is. 

Rendelje meg szolgáltatásunkat még ma!
 
 • A Keresőmarketing Jövője 2025-ben
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2024.05.24.

  A Keresőmarketing Jövője 2025-ben

  A keresőmarketing (Search Engine Marketing, SEM) folyamatos fejlődésének köszönhetően 2025-re jelentős változások és új trendek várhatók. Az új technológiák, a változó felhasználói szokások és a szigorodó adatvédelmi szabályozások mind-mind befolyásolják a keresőmarketing stratégiákat.

 • Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése
  Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
  2023.02.16.

  Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése

  Július 1-től megszűnik a bő tíz éve ismert Universal Analytics. A frissítés nem választható. Vajon több pluszt kapunk a keresőóriástól, vagy egy szükséges nyűg lesz az online marketingesek nyakán a frissítés? Nézzük meg hova jutott a webanalitika közel 20 év alatt!