Weboldalelemzés, keresőoptimalizálás akció

Biztos Önben is megfordult már az a kérdés weboldalával kapcsolatban, hogy miért nincsen ott a Google kereső első oldalán a legfontosabb kulcsszavakra, vagy az, hogy mik lehetnek a hibái, hol rontották el, stb. Ezekre a kérdésekre ad választ ügynökségünk profi weboldalelemzés, vagy más néven SEO elemzés szolgáltatása.

A szolgáltatás lényege, hogy mindenféle felesleges szakmai „rizsa szöveg” nélkül érthető és átlátható módon összefoglaljuk Önnek weboldala legfontosabb hibáit, hiányosságokat, és konkrét javaslatokat adunk annak javítására melyet akár 3-5 munkanap alatt az Ön rendelkezésére bocsátunk PDF dokumentáció formájában.

A szolgáltatás díja 2014. december 31-ig 60 000 Ft+ÁFA helyett most 30 000 Ft+ÁFA összegért érhető el!

Garantáljuk, hogy hasznos és az Ön számára is érthető és átlátható anyagot fogunk átadni, mely alapján az Ön fejlesztője pontról pontra haladva bizonyára meg fog tudni valósítani.

A hibák kijavítását követően vállaljuk weboldalának linképítését, seo tartalommal történő bővítését, vagy folyamatos helyezés vizsgálatát is. 

Rendelje meg szolgáltatásunkat még ma!
 
  • Mit jelent a Core Web Vitals?
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2024.07.08.

    Mit jelent a Core Web Vitals?

    A digitális világban a weboldalak teljesítménye és felhasználói élménye kulcsfontosságú tényezőkké váltak. A Google ennek jegyében vezette be a Core Web Vitals mérőszámokat, amelyek segítenek a weboldalak teljesítményének értékelésében.

  • Kulcsszókutatás és PPC kampányok
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2024.07.02.

    Kulcsszókutatás és PPC kampányok

    A digitális marketing világában a kulcsszókutatás és a PPC (Pay-Per-Click) kampányok két elengedhetetlen összetevő. Mindkét eszköz kulcsszerepet játszik abban, hogy a megfelelő üzenet a megfelelő közönséghez jusson el.