YouTube videó megtekintés vásárlás - akár a videót is letörölheti emiatt videómegosztó óriás

A YouTube felhasználói feltételei megtiltják a YouTube videó megtekintés vásárlást, mégis sokan próbálnak nagyobb népszerűségre szert tenni e csalás segítségével, pedig ez súlyos következményekkel járhat.

Pénz pocsékolás

A YouTube videó megtekintés vásárlás pénzkidobás, hiszen rengeteg lehetőség van az online jelenlét népszerűsítésére akár ingyen is, például blogok és frappáns grafikai elemek használatával, illetve más közösségi média oldalakon való megjelenés segítségével.

A fizetett YouTube videó nézettség nem fogja népszerűsíteni a csatornát

Például 100 fizetett YouTube videó megtekintés 5 igazival szemben fel sem veheti a versenyt, hiszen az igazi látogatók kommentelnek, megosztják a videót, feliratkoznak a csatornára, beszélnek róla, így rajtuk keresztül még több valódi felhasználó érheti el a csatornát.

A YouTube videó megtekintés vásárlás a videó törlését, illetve a csatorna kitiltását is eredményezhet a videó megosztó óriás portálról

A YouTube-nak nagyon fontos, hogy felhasználói elégedettek legyenek a tartalmakkal, így jelzi magának, hogy melyik csatorna csalás gyanús. A rengeteg automatizált programnak köszönhetően pedig igen eredményesen tud már eljárni.

A csatorna hírneve forog kockán a vásárolt megtekintések miatt

Még az egyszeri, informatikai tudással nem rendelkező felhasználók is látják, hogy például 100.000-ren nézték meg a videót, de csak hárman lájkolták, illetve alig van alatta hozzászólás, ha van, azokról pedig látszik, hogy automatikusan generált kommentek. Ez egyértelműen arra utal, hogy a YouTube videó megtekintéseket vásárolta a csatorna tulajdonosa, így a minősége valószínűleg igen alacsony, emiatt a mennyiséggel próbálkozik a csatorna tulajdonosa.

A YouTube videó megtekintés vásárlás egyszerűen nem éri meg

Az online marketing segítségével teljesen legálisan, illetve hatékonyan lehet népszerűsíteni a videót vagy csatornát, hiszen így azoknak fog megjelenni a hirdetés, akiket tényleg érdekel a videó témája, így sokkal nagyobb esély van arra, hogy ezek a felhasználók rá is kattintanak a reklámra, és hozzászólnak, lájkolják, illetve megosztják a többi közösségi média oldalon.
  • Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2023.02.16.

    Az új GA4: A Google Analytics forradalmi frissítése

    Július 1-től megszűnik a bő tíz éve ismert Universal Analytics. A frissítés nem választható. Vajon több pluszt kapunk a keresőóriástól, vagy egy szükséges nyűg lesz az online marketingesek nyakán a frissítés? Nézzük meg hova jutott a webanalitika közel 20 év alatt!

  • A jövő az ajtóban várakozik: az MI és a marketing
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2023.02.14.

    A jövő az ajtóban várakozik: az MI és a marketing

    A mesterséges intelligencia története az 1950-es évekre nyúlik vissza, amikor Alan Turing megalkotta az "intelligencia" fogalmának matematikai definícióját. Ezt követően a számítógépes tudományban dolgozók és kutatók elkezdték kifejleszteni az első mesterséges intelligencia programokat.