YouTube videó megtekintés vásárlás - akár a videót is letörölheti emiatt videómegosztó óriás

A YouTube felhasználói feltételei megtiltják a YouTube videó megtekintés vásárlást, mégis sokan próbálnak nagyobb népszerűségre szert tenni e csalás segítségével, pedig ez súlyos következményekkel járhat.

Pénz pocsékolás

A YouTube videó megtekintés vásárlás pénzkidobás, hiszen rengeteg lehetőség van az online jelenlét népszerűsítésére akár ingyen is, például blogok és frappáns grafikai elemek használatával, illetve más közösségi média oldalakon való megjelenés segítségével.

A fizetett YouTube videó nézettség nem fogja népszerűsíteni a csatornát

Például 100 fizetett YouTube videó megtekintés 5 igazival szemben fel sem veheti a versenyt, hiszen az igazi látogatók kommentelnek, megosztják a videót, feliratkoznak a csatornára, beszélnek róla, így rajtuk keresztül még több valódi felhasználó érheti el a csatornát.

A YouTube videó megtekintés vásárlás a videó törlését, illetve a csatorna kitiltását is eredményezhet a videó megosztó óriás portálról

A YouTube-nak nagyon fontos, hogy felhasználói elégedettek legyenek a tartalmakkal, így jelzi magának, hogy melyik csatorna csalás gyanús. A rengeteg automatizált programnak köszönhetően pedig igen eredményesen tud már eljárni.

A csatorna hírneve forog kockán a vásárolt megtekintések miatt

Még az egyszeri, informatikai tudással nem rendelkező felhasználók is látják, hogy például 100.000-ren nézték meg a videót, de csak hárman lájkolták, illetve alig van alatta hozzászólás, ha van, azokról pedig látszik, hogy automatikusan generált kommentek. Ez egyértelműen arra utal, hogy a YouTube videó megtekintéseket vásárolta a csatorna tulajdonosa, így a minősége valószínűleg igen alacsony, emiatt a mennyiséggel próbálkozik a csatorna tulajdonosa.

A YouTube videó megtekintés vásárlás egyszerűen nem éri meg

Az online marketing segítségével teljesen legálisan, illetve hatékonyan lehet népszerűsíteni a videót vagy csatornát, hiszen így azoknak fog megjelenni a hirdetés, akiket tényleg érdekel a videó témája, így sokkal nagyobb esély van arra, hogy ezek a felhasználók rá is kattintanak a reklámra, és hozzászólnak, lájkolják, illetve megosztják a többi közösségi média oldalon.
  • Keresőmarketing és linképítés 2021-ben
    Vírus Média Keresőmarketing Ügynökség
    2021.03.12.

    Keresőmarketing és linképítés 2021-ben

    A legnagyobb keresőóriás, a Google már a kezdetek kezdetén a webhelytulajdonosok tudtára adta azt, hogy a keresőmarketingben a linképítés esszenciális ahhoz, hogy egy weboldal kiválóan tudjon szerepelni a keresők találati oldalain egy-egy kulcsszóra vagy kifejezésre.